Åpent møte om framtidas Granavollen – nå skal folk få si sin mening

Granavollen: Hvordan ser framtida ut? Det får folk anledning til å si noe om, når Gran kommune inviterer til åpent møte på Sanne skole mandag 2. september.

Granavollen: Hvordan ser framtida ut? Det får folk anledning til å si noe om, når Gran kommune inviterer til åpent møte på Sanne skole mandag 2. september. Foto:

Den politiske debatten om framtidas Granavollen gikk før sommerferien. Nå inviteres folk til å si sin mening om hvordan det historiske stedet best skal utvikles.

DEL

Doer og/eller helhetlig vegløsning? Dette er den korte kortversjonen av vårens debatt. Den endte i kommunestyret i juni, med et knapt flertall for at det skal lages en helhetlig plan for Granavollen, som inkluderer veg.

Styringsgruppa som hadde vært i sving et år allerede, konkluderte blant annet med at det måtte prioriteres nye doer, lokalisert til kirkestallene.

Når folket skal få si sin meninger skjer det på Sanne skole, mandag 2. september. Gran kommune melder på sin nettside at det i løpet av kvelden vil bli lagt opp til gruppearbeid, hvor alle som møter opp kan få komme med innspill til det videre arbeidet.

LES OGSÅ: Stigende temperatur i debatten om vegen mot en framtidig løsning for Granavollen

LES OGSÅ: Politisk flertall prioriterer veg framfor doer på Granavollen

LES OGSÅ: Anbefaler å bygge toaletter i kirkestallene på Granavollen

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags