Gå til sidens hovedinnhold

Felles Kirkedag på Granavollen torsdag 25. mai – Kristi Himmelfartsdag

Artikkelen er over 4 år gammel

Førstkommende torsdag, Kristi Himmelfartsdag, er små og store velkommen til felles Kirkedag på Granavollen. Programmet starter med «En sanselig pilegrimsvandring» med oppmøte i Prestegårdshagen. Vandringen ledes av prest Hans Erik Raustøl og Jane Dahl Sogn fra Pilegrimssenteret.

Deretter blir det parallelle gudstjenester i begge Søsterkirkene.

I Nikolaikirken blir det lagt opp til en Pilegrimsgudstjeneste først og fremst for voksne. Her deltar bl.a. prestene Hans Erik Raustøl og Mari Mikkelsen Western, kantor Kari Lette P. Høghaug og en gjeng forsangere.

Gudstjenesten i Mariakirken blir en Familiegudstjeneste hvor Barnekorene Kormix fra Bjoneroa og Brandbu barnekantori og deres dirigent og kantor Marit Wesenberg deltar i tillegg til prestene Unni Sveistrup og Yngve Skaland. I Mariakirken skal vi også døpe tre barn.

Etter gudstjenestene blir det salg av potetsuppe før hele familien kan delta i lek og moro på kirkevangen. Vi satser på godt vær slik at vi kan være ute, men det er lurt å ta med noe å sitte på!

Sist, men ikke minst oppfordrer vi alle til å gripe muligheten til å få med seg konserten «Cantate Domino» i Mariakirken hvor vi kan love nydelig barnekorsang av Kormix fra Bjoneroa og Brandbu barnekantori under ledelse av Marit Wesenberg.

Vi håper mange tar turen til Granavollen denne dagen!

Arrangementet er et samarbeid mellom menighetene i Gran, Lunner og Jevnaker, Hadeland og Land prosti, Verdens Gutter, Pilegrimssenter Granavollen, og Pilegrimsfellesskapet Ringerike – Hadeland – Toten.

Kommentarer til denne saken