Björg Thorhallsdottir tilbake på HG – sammen med Gunda Bruce

FOREDRAG: Björg Thorhallsdottir holder foredrag på HG lørdag. Arkivfoto

FOREDRAG: Björg Thorhallsdottir holder foredrag på HG lørdag. Arkivfoto

Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere har kunstneren Björg Thorhallsdottir stilt ut bilder på HG. Førstkommende lørdag er hun tilbake med et motivasjonsforedrag.

DEL

Kunstneren Björg Thorhallsdottir har kalt foredraget sitt «Du er sterkere enn du tror», og foredraget kan høres i Galleri 1 på Hadeland Glassverk førstkommende lørdag.

Den populære damen har tidligere gjestet Glassverket med sine bilder og når hun nå kommer tilbake med foredrag, hadde hun et spesielt ønske.

– Sopran Gunda Marie Bruce sang i forbindelse med åpningen av utstillingen den gang, og Björg har nå ettertrykkelig spurt om vi kan hyre inn Gunda igjen, ettersom hun falt pladask for henne. Da måtte vi jo etterkomme dette, sier Kristin Gamme Helgaker i Hadeland Glassverk.

Gunda Bruce har takket ja, og skal holde en minikonsert i forkant av foredraget.

– Vi gleder oss også til å høre henne igjen, sier Helgaker.

Björg Thorhallsdottir har en helt særegen tilstedeværelse og energi på scenen, og treffer ifølge tilhørerne med sin åpenhet og hverdagsfilosofi. Foredragene hennes vekker glede, håp og motivasjon, og det kommer mange tilbakemeldinger fra mennesker som har latt seg inspirere, og endelig har turt å følge drømmene sine.

– Mange mener at en dose Björg er en liten lykkepille, og at hun sprer livsgnist, livsmot og håp, kommenterer Helgaker.

Samme dag som foredraget holdes inne i Galleri 1, oppfordrer HG alle barn og voksne til å være med på snømannkonkurranse ute på området til glassverket.

– Vi benytter vinterværet og snøen til å være litt ekstra kreative, og arrangerer en snømannkonkurranse i parken utenfor Bakeriet, forteller Kristin Helgaker.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken