Anders (40) er ny kulturskole-rektor

NY REKTOR: Anders Marius Blystad fra Telemark er ansatt som ny rektor ved Hadeland kulturskole. Foto: Privat

NY REKTOR: Anders Marius Blystad fra Telemark er ansatt som ny rektor ved Hadeland kulturskole. Foto: Privat Foto:

Anders Marius Blystad (40) fra Høydalsmo i Telemark starter i jobben som rektor for Hadeland kulturskole senest 1. mai.

DEL

Blystad kommer fra stillingen som rektor ved Vinje kulturskole, en jobb han har hatt de siste tolv årene, med unntak av ett år ved Ringerike kulturskole, skriver Gran kommune på sine hjemmesider.

Han har en bachelor i folkemusikk, som også innbefatter musikk- og kulturadministrasjon. I tillegg har han studert gehørbasert ledelse og kultur, kritikk og kommunikasjon ved Norges musikkhøgskole.

LES OGSÅ:

Bjerke slutter 31. januar

Knut André Bjerke sa opp jobben i slutten av oktober for å begynne som enhetsleder for kultur i Skaun kommune i Trøndelag. Han har siste arbeidsdag som kulturskolerektor 31. januar.

Det vil ikke bli konstituert sjef ved Hadeland kulturskole fram til ny rektor tiltrer. Det betyr at kultursjefen vil ha personal- og driftsansvar ved kulturskolen inntil ny rektor er på plass, opplyser Gran kommune.

Daglige administrative oppgaver håndteres i et samarbeid mellom ansatte ved kulturskolen og kulturkontoret fra 1. februar til ny rektor er på plass.

Ni personer søkte på jobben, blant annet dagens inspektør, Inger Greftegreff Frydenlund. Hun ble innstilt som nummer to til jobben.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags