Talentstipend og teater

Hakkebakkeskogen: Nittedal Teater har forestilling i kultursalen.

Hakkebakkeskogen: Nittedal Teater har forestilling i kultursalen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Hadelandsmessa satser på en rekke aktivitetstilbud til barn og unge i helga.

DEL

Hadeland hundeklubb lar ungene lære triks med robothunder, og ungdomsgruppa i klubben har eget show. Det blir glittermaling og sukkerspinn, angry birds-show, juleverksted og konkurranser for både store og små. På biblioteket blir det besøk av barnebokforfatter Camilla Kuhn, og det blir anledning til å prøve klatring i klatre- og buldrevegg.

Utdeling av stipend

Lørdag blir det også utdeling av talentstipend til ungdom fra bedriften Granberg & Nordengen. De har vært elektroinstallatører på Harestua i ti år, og markerer jubileet med å dele ut fem stipender, hver på 10.000 kroner – to stipend til ungdom fra Lunner, to til ungdom fra Gran og ett stipend til Jevnaker.

Hakkebakkeskogen

Nittedal Teater inviterer hele familien til et møte med Thorbjørn Egners Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen i kultursalen søndag.

«Like aktuell i dag som da det ble skrevet i 1953, fordi historien har mange lag og rom for tolkninger som man lett kan overføre til lokalsamfunnene i vår verden. De er her alle sammen; gründeren som forsøker å leve ut drømmen om et eget bakeri, singer-songwriteren og livsnyteren Klatremus, den slue Mikkel Rev, kjernefamilien med Bamsemor, Bamsefar og Brumlemann, den sladrete Kråka, nysgjerrige Ugla og den godtroende Morten Skogmus», heter det i presentasjonen av teaterforestillingen i kultursalen.

Inngang til barne- og familieforestillingen inkluderer dagsbillett til Hadelandsmessa.

Billetter fås kjøpt på nettsiden til kultursalen i tillegg til at det selges i døra.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags