Gå til sidens hovedinnhold

Jaren Hornmusikkforening har med seg Stjernekamp-Reidun

Artikkelen er over 3 år gammel

Den vakreste starten på julehøytiden kan du få i Tingelstad kirke lille julaften når Jaren Hornmusikkforeningen inviterer til sin tradisjonelle midnattskonsert, denne gangen med Reidun Sæther som solist.

Midnattskonserten med Jaren Hornmusikkforening lille julaften er en over 20 år lang tradisjon. I den lille, store timen midnattstimen fylles Tingelstad kirke med vakker og stemningsfull julemusikk framført av musikere i eliteklassen. I de siste årene har Jaren Hornmusikkforening hatt med seg noen av landets beste vokalister på denne midnattskonserten, og årets konsert er intet unntak.

En stjerne fra Stjernekamp

Sanger og skuespiller Reidun Sæther ble kjent for hele Norge da hun kom til finalen i NRK-programmet Stjernekamp i 2014. Hun har hatt viktige roller i flere musikaler, som Cats, We will rock you og Les Misérables, og gjør konserter for utsolgte hus i hele Norge. I fjor ga hun ut platen Frostroser der hun synger en blanding av julemusikk og egenkomponert musikk på norsk.

– Vi er stolte av å gjøre denne konserten sammen med Reidun Sæther. Hun har hatt en travel konserthøst, med blant annet flere julekonserter, og vi setter stor pris å få henne med oss i Tingelstad kirke lille julaften, sier korpsleder i Jaren Hornmusikkforening, Jon Kristian Solberg.

Reidun Sæther har fått svært gode anmeldelser for så vel konserter som musikal-, scene- og tv-opptredener. Hun har fått drevne anmeldere som Aftenpostens Mona Levin til å ta fram lovord som «en gudegitt stemme».

– Reidun er en dyktig og allsidig sanger med en unik formidlingsevne som passer svært godt til hva vi ønsker at denne midnattskonserten skal være. Vi gleder oss til å spille sammen med henne, sier Jon Kristian Solberg.


Jul i ord og toner

På midnattskonserten ledes Jaren Hornmusikkforening av dirigent Bjørn Sagstad. Repertoaret vil bestå av kjente, kjære julesanger som blant annet «Mitt hjerte alltid vanker» «Det lyser i stille grender» og «O helga natt». Reidun Sæther vil også framføre «Gabriellas sång» fra filmen «Så som i himmelen».

Tradisjonen tror blir det tekstlesing mellom musikken. I år er det sogneprest Dagfinn Magnus som står for dette.

Kommentarer til denne saken