Gå til sidens hovedinnhold

Årets Jarendager blir både større og mer variert enn før

Artikkelen er over 3 år gammel

Jarendagene i år kommer med flere nyheter, blant annet et bedre tilbud for barn og et mer utvidet salgstilbud.

To av flere som deltar i planleggingen og forberedelsene er Anne Wist og Aud Teslow.

– Denne gangen vil det være en mer utvidet og variert versjon, og nytt av året er at det skal være flere ulike salgsboder og mer alternativer for barn. Det skal blant annet være både ridning, tryllekunst og dans, så det blir noe for enhver, forteller Wist.

– I tillegg vil det som tidligere år være masse fine lopper, fortsetter Teslow.

Forfatterbesøk blir det også på årets Jarendager, som arrangeres 11. og 12. august.

Gerd Nyland er i vinden med en ny bok kalt «Dikt» og det skal i den anledning være mulig å få signert kopi på Jarendagene, hun vil være til stede begge dager dersom interessen er til stede. 

Flere nyheter

Salgsbodene er også nye av året, og der blir det blant annet salg av honning, kosmetikk, tekstiler, Tupperware og egg, for å nevne noe. Det er mange ulike lag og foreninger som tar plass, som for eksempel Hadeland husflidslag.

– Med de nye salgsbodene vi har fått så håper vi det blir en slags markedsstemning med mye folk på Jarendagene i år, sier Wist.

Wist fortsetter med at det er flere nyheter av året.

– I år har vi fått ryddet ut av den gamle bowlinghallen og nå er det her vi har klær og bøker til loppesalget, sier hun og legger til at dugnader har pågått hver mandag i flere uker for å få det ferdig.

– Vi håper på godt oppmøte slik som tidligere år, og vi er selvfølgelig veldig spente, sier Teslow.

Nytt styre

Jarendagene sto i fare for å bli historie da Harry Brenna (80) og Åge Framstad (70) i fjor trakk seg etter årevis som ildsjeler og ledere.

Ingen sto helt klare til å ta over, men etter hvert er et nytt styre blitt stablet på beina. Håkon Skjervum er ny leder for et styre som består av Sverre Hagen, og Inger Tronsmo i tillegg til Aud Teslow og Anne Wist.

Les også

Nå er det bare å myke opp bowlingarmen! Bowlingen på Jaren gjenoppstår

 

 

Kommentarer til denne saken