Folkedans på Jevnaker, for barn og ungdom, starter opp igjen i kveld

Vilde fra da Jevnaker leikarring danset «svevedans» ala i vignetten på Norge rundt på julegateåpninga 30. november 2018

Vilde fra da Jevnaker leikarring danset «svevedans» ala i vignetten på Norge rundt på julegateåpninga 30. november 2018 Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Torsdag 10. januar starter Jevnaker Leikarring opp igjen øvingene med norsk folkedans i den nye gymsalen på Bergerbakken skole. Tilbudet gjelder fra og med 1. klasse. Det inkluderende miljøet vil ta ekstra godt imot nye, unge dansere som lærer raskt fordi øvingene starter med felles dansing for både barn og ungdom. Den siste timen er forbeholdt dansere fra og med 5. klasse-alder.

– Vi har dansere fra Jevnaker, Ringerike og Hadeland. Det rimelige dansetilbudet har vært populært siden oppstarten i år 2000. Man blir trygg på dansegulvet og deltar på oppvisninger, dansefester og turer. Sammen med dansere fra Tingelstadringen er det hver høst overnattingstur på speiderhytta Leikvinjar. Sommeravslutninger vekselvis mellom Tusenfryd og Hunderfossen. Vi har alltid oppvisning på julegateåpninga og på 17. mai i Jevnaker sentrum. Om høsten danser vi på markedsdagen til Steinerskolen. Bli med, da vel, oppfordrer Arne Hellum i Jevnaker leikarring.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags