Ever Anew med konsert på åpen stasjon

EVER ANEW: Bandet Ever Anew med Aud Wilhelmsen fra Jevnaker i spissen, spiller på Åpen stasjon. Hun er flankert av Daniel Drumm og Kristian Winther. Pressefoto

EVER ANEW: Bandet Ever Anew med Aud Wilhelmsen fra Jevnaker i spissen, spiller på Åpen stasjon. Hun er flankert av Daniel Drumm og Kristian Winther. Pressefoto

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag åpner Atelier Kontrast på Jevnaker stasjon dørene for publikum igjen. De byr på varierte kunstopplevelser og et rikholdig kulturprogram.

DEL

JEVNAKER: Atelier Kontrast arrangerer åpen stasjon sammen med Gamlehuset musikkstudio og lokale ildsjeler.

Denne gangen kan du hvile øynene på vakker kunst av blant andre George Riad Krohn, Steinar Auråen, Agita og Bjørn Frode Egelandsdal, Sabine Mertens, Elisabeth Krohn og medlemmer fra Hadeland Billedkunstnere.

Bakgrunnsmusikken som spilles i galleriet denne lørdagen er spilt inn i Gamlehuset på Olimb. Medlemmene i gruppa Ever Anew, Aud Wilhelmsen, Daniel Drumm og Kristian Winther, har nær tilknytning til Gamlehuset. Lørdag sitter de i andre etasje på stasjonen med et mål om å skrive og spille inn en helt ny låt med publikums hjelp.

Stasjon Kultur og Velvære kan også̊ by på konsert med Ever Anew og Jane Kristiansen, åpen kafé, flamenco-oppvisning med Kjersti Dahl, og for barna blir det både yoga med Stine Frydenlund, glittertattoos og male- og leireverksted.

Arrangementet er helt gratis, men de som vil kan kjøpe seg en godbit i kaféen eller reise hjem med et nytt kunstverk, produkter fra Forest Fairy eller håndblåste lyslykter fra Wilhelmsen Glass som våpen mot høstmørket, melder arrangørene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags