Nå kan du lære mer om årets utstiller på Kistefos-Museet

EDDERKOPPSPINN: En svær edderkopp med sterk symbolkraft er sentral i kunsthallen i Louise Bourgeois utstilling Human Nature.

EDDERKOPPSPINN: En svær edderkopp med sterk symbolkraft er sentral i kunsthallen i Louise Bourgeois utstilling Human Nature. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Louise Bourgeois er en spennende kunstner. Her er anledningen til å lære mer om henne.

DEL

(Ringerikes Blad) I august inviterer nemlig Kistefos-Museet til seminar med kunstneren som tema i forbindelse med utstillingen «Human Nature: Doing, Undoing and Redoing.» Seminarbilletten 17. august inkluderer også inngang til hele museet.

Foredragsholdere denne dagen er kurator Luise Faurschou og Dr. Nils Ohlsen. Faurschou har kuratert utstillingen i tett samarbeid med Jerry Gorovoy, som er president for Easton Foundation og har vært Louise Bourgeois`assistent i rundt 30 år.

Dr. Nils Ohlsen er tysk kunsthistoriker og kurator. Han er ansatt som direktør for Avdeling eldre og Moderne Kunst ved Nasjonalmuseet i Oslo og vil holde foredrag om kunstnerens fasinerende kunstnerskap og liv.

– Foredragene vil gi en dypere forståelse av Bourgeois kunst, sier Hege Elisabeth Johnsen på Kistefos-Museet, som mener at dette er en ekstraordinær mulighet for publikum til å stifte bekjentskap med en kunstner som betegnes som en av det 20. århundrets viktigste kunstnere.

Fristen for å melde seg på seminaret er 7. august.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken