Årets julemesse er mer enn bare julekaker

INVITERER TIL MESSE: Tonje Sollie (til høyre) ønsker alle velkommen til julemesse på Jaren misjonshus lørdag 1. desember. Hun selger lodd til basarbøkene både før og under messa. Elisabeth Bjølverud er blant dem som har vært tidlig ute med å kjøpe lodd.

INVITERER TIL MESSE: Tonje Sollie (til høyre) ønsker alle velkommen til julemesse på Jaren misjonshus lørdag 1. desember. Hun selger lodd til basarbøkene både før og under messa. Elisabeth Bjølverud er blant dem som har vært tidlig ute med å kjøpe lodd. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi er snart i mål med forberedelsene til årets julemesse. Vi tror det blir gode muligheter for å komme i skikkelig julestemning, inviterer Tonje Sollie og Nina Woie.

DEL

Innsendt De to er ildsjelene bak julemessa på Jaren misjonshus, for tredje året på rad. Årets messe holdes førstkommende lørdag, 1. desember.

Duoen lover, tradisjonen tro, hjemmelagde julekaker og basarbok med trekning av gevinster.

Hun og Woie opplyser videre at de er opptatt av gjenbruk, og at det blir flere typer hjemmelaget gjenbruk på messa. De lokker også med tilbehør til taco og andre moderniteter.

I løpet av messa blir det også tid til sang ved Tonje Sollie og Kine Vik-Erstad, med hjelp av Per Øystein Erstad på tangenter. Torgeir Benoni kommer for å holde en kort andakt om julens budskap. 

– Vi håper folk vil komme for en hyggelig handel, eller bare nyte en kakebit og en kopp kaffe, oppfordrer Sollie og Woie.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags