Roar Kalvsjøhagen sitter i prosjektgruppa for årets oppsetning og ser det litt utenfra denne gangen. Han har mange oppgaver, men skal ikke stå på scenen i år. Han lover likevel en fartsfylt forestilling når Lunner Revy- og Teatergruppe (LURT) setter opp «Busy Body» på Skogglimt. Premieren er på fredag, og Kalvsjøhagen mener folk kan glede seg.

- Det går veldig fort for seg. Ut og inn av dører og skap, og bak forheng. Det er en skikkelig farse, full av forviklinger, sier han.

Årets forestilling går under betegnelsen krimkomedie. Det blir litt skumle ting, men mest av alt blir det hysterisk morsomt.

Det er en forestilling som mange kjenner til. Den klassiske norske filmen «Skulle det dukke opp flere lik er det bare å ringe», bygger på samme manus.

Kalvsjøhagen er billettansvarlig, og håper på økt salg fram mot premieren.

- Det hadde vært hyggelig med mye folk i salen på første forestilling. Vi har en del billetter igjen både premièredagen og søndagen, så det er bare å kaste seg på, sier han. Totalt blir det åtte forestillinger. Fredag og søndag den første helgen og deretter fredag, lørdag og søndag de to etterfølgende helgene.

- Jeg har fulgt med litt og stykket begynner å sitte skikkelig. Det er god presisjon og mye å le av gjennom hele forestillingen. Vi har også tilpasset salen slik at alle ser like bra, forteller Kalvsjøhagen.