Gå til sidens hovedinnhold

«Julenatt» i Jevnaker med kjente juletoner

Artikkelen er over 6 år gammel

Christian Ingebritsen og Gaute Ormåsen drar ut på juleturné for tredje året på rad. Denne gang har de med seg Trine Rein.

JEVNAKER: Det er i hovedsak kjente og kjære julesanger som står på repertoaret når det igjen er tid for «Julenatt» i Jevnaker kirke. Førjulsturneen starter i slutten av november og holder på nesten helt fram til julaften, med stopp i kirker rundt omkring i hele Sør-Norge. Tordag 3. desember går turen til Jevnaker.

Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen har vært med siden prosjektet startet i 2013. Tidligere har de hatt med seg svenske Cecilia Vennersten. I år er hun byttet ut med Trine Rein. Artistene blir akkompagnert av Trond Lien på tangenter og Frøydis Grorud på saksofoner og fløyte. Begge er kjent fra NRKs «Beat for Beat».

– Det er noe eget over å det å spille i kirker. Kirkerommene i seg selv og den akustikken de har, gjør det til en spesielt fin opplevelse, forteller Grorud i en pressemelding.

Videre i meldingen heter det at «artister og musikere ønsker å gi publikum et lunt og godt avbrekk fra julestria». «Julenatt» produseres av selskapet Taran AS og arrangeres i samarbeid med Strømmestiftelsen. En del av overskuddet fra «Julenatt»-turneen går til stiftelsen.

Kommentarer til denne saken