Fredagens James Bond-konsert er avlyst

AVLYST: Østre Toten Storband og Ingvild Nagell-Dahl inviterte til Bond-kveld i Fjellhaven forrige fredag. 9.oktober skulle ensemblet holde samme konserten i Hadeland kultursal. Denne er nå avlyst.

AVLYST: Østre Toten Storband og Ingvild Nagell-Dahl inviterte til Bond-kveld i Fjellhaven forrige fredag. 9.oktober skulle ensemblet holde samme konserten i Hadeland kultursal. Denne er nå avlyst. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

GRAN: - Vi må dessverre meddele at fredagens konsert med Østre Toten Storband, «James Bond in concert», blir avlyst, skriver Knut André Bjerke, kino- og kulturkonsulent i Gran, i en epost.

Østre Toten Storband sammen med Ingvild Nagell-Dahl skulle i utgangspunktet holdt konsert i Hadeland kultursal fredag, som andre konsert i en miniturné.

Forrige fredag underholdt de nemlig i Fjellhaven på Gjøvik.

LES OGSÅ: James Bond-aften med gangsterpop og hvitsnippjazz

Bjerke opplyser nå at han har forsøkt å komme i kontakt med de som allerede har kjøpt billetter til konserten for å gi beskjed om avlysningen.

Han forklarer videre at billettkjøp vil bli refundert automatisk fra kultursalens billettsystem, og pengene settes tilbake til den kontoen de ble trukket fra.

- Vi beklager på det sterkeste, og ber publikum ta kontakt dersom de har spørsmål, fortsetter Bjerke.

Kontaktinformasjon finnes på nettsidene til Hadeland kultursal.

Østre Toten Storband lover å komme sterkere tilbake til Hadeland kultursal ved en senere anledning.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags