Inviterer til bluestreff i Ål kirke

HIGH RED: Inviterer bluesvenner til Ål kirke torsdag kveld (arkivfoto).

HIGH RED: Inviterer bluesvenner til Ål kirke torsdag kveld (arkivfoto). Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Hadeland er riktignok NM bygda på ski om noen få uker men førstkommende torsdag er det duket for et norsk bluesmestermøte i nasjonal klasse i Ål kapell.

Det lokkes med gratis inngang og billig utgang, som ved tidligere musikalske anledninger.

High Red, som består av Adam Douglas Enevoldsen, Iver Olav Erstad, Per Øystein Erstad, Jon Reidar Furulund og Markus Lillehaug-Johnsen har invitert tre av de fremste utøverne innenfor sine respektive sjangre innen bluesen til en skikkelig pangstart på musikkåret 2017.

Sterke gjester

Jan Tore Lauritsen er for mange kjent som frontfigur i bandet JT Lauritsen & The Buckshot Hunters og har i en årrekke vært kvalitetsleverandør av blues lett krydret med Tex Mex og Zydeco, toppet med Lauritsens sjelfulle stemme.

Jostein Forsberg har i en årrekke vært frontmann og munnspiller i Spoonful of Blues, et band som har vært ledende her i Norge innenfor den røffere sørstatsbluesen og klassisk rock. Erik Harstad er kanskje en av Norges best bevarte hemmeligheter innen bluesen og er en eminent gitarist som trollbinder publikum med smakfulle soloer og tilstedeværelse.

Stor respekt

– Vi har valgt å invitere artister vi har stor respekt for innenfor bluessjangeren, forteller Iver Olav Erstad.

– Det er ingen hemmelighet at alle musikerne i High Red har mye å takke bluesmusikken for og det er der vi har mye av våre musikalske røtter selv om musikken til High Red de senere årene har dreid seg mer mot soul, funk og gospel. Denne torsdagen er en regelrett gavepakke for alle musikkinteresserte hadelendinger og jeg garanterer høy kvalitet og stor variasjon denne kvelden, sier Iver Olav Erstad.

Ny plate i mars

– I tillegg til alt dette vil også Hig Red presentere nytt materiale fra den kommende plata som er planlagt utgitt i mars så det er overhodet ingen grunn til å sitte hjemme denne torsdagen, avslutter en entusiastisk Erstad.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags