Lokker med glade, rolige og vakre toner i kirken

I MARIAKIRKEN: Gunda-Marie Bruce og Ann Toril Lindstad blir å høre i Mariakirken på søndag.

I MARIAKIRKEN: Gunda-Marie Bruce og Ann Toril Lindstad blir å høre i Mariakirken på søndag.

Artikkelen er over 2 år gammel

Søndag er det Gunda-Marie Bruce og Lasse Tronstad som stiller til dyst i Mariakirken.

DEL

GRANAVOLLEN: I årets tredje sommerkonsert får publikummet i Mariakirken et gjenhør med stemmen til Gunda-Marie Bruce. Denne gangen stiller trompetist Lasse Tronstad ved hennes side.

– Tronstad har blant annet mastergrad i solospill fra Norges musikkhøgskole og Barratt Due Musikkinstitutt med Ole Edvard Antonsen som lærer. Han har spilt konserterer over hele verden og har også tidligere samarbeidet med Bruce, heter det i en pressemelding fra konsertarrangøren.

For den ivrige konsertgjenger på Hadeland er det kanskje ikke nødvendig med en nærmere introduksjon av sopranen fra Eina, men det kan nevnes at hun har gått Operahögskolan i Stockholm i tillegg til Norges musikkhøgskole og Barratt Due Musikkinstitutt.

De siste årene har hun opptrådt både her og der i vår region. Fra sommerkonsert på Hadeland Glassverk via artistdugnad for flyktningbarn i kultursalen til «fin frue» under oktoberfesten i Brandbu.

Søndag kveld blir Bruce og Tronstad akkompagnert av kantor Ann Toril Lindstad på orgel.

– Repertoaret vårt avspeiler at det er sommer og glede i lufta, og det spenner fra Georg Friedrich Händel via Antonin Dvorak til Ketil Bjørnstad. Det blir massevis av glade toner i Mariakirken denne gangen, med noe rolig og vakkert innimellom, lover arrangøren av sommerkonserten.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags