Laila vil løfte fram unge kunstnere

TRE UNGE KUNSTNERE: Laila Brenno-Varlen, en av driverne av Galleri Brande, holder fram ei tegning av Rebekka Christophersen. På veggen bilder av Hannah A. Bjørneng og midt i rommet skulptur av Line A. Thomassen.

TRE UNGE KUNSTNERE: Laila Brenno-Varlen, en av driverne av Galleri Brande, holder fram ei tegning av Rebekka Christophersen. På veggen bilder av Hannah A. Bjørneng og midt i rommet skulptur av Line A. Thomassen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Driverne av Galleri Brande i Brandbu ønsker å løfte fram unge kunstnere. Lørdag inviterer de til åpning av utstilling med tre kunststudenter.

DEL

Utstillingen består av malerier, tegninger og skulpturer av Hannah Akse Bjørneng, Rebekka Christophersen og Line Annesdatter Thomassen.

– Jeg har alltid syntes det er viktig å heie fram de unge. Galleriet skal romme både etablerte og de som er i startfasen, sier Laila Brenno-Varlen. Hun er en av driverne av Galleri Brande, sammen med Jane Johnsen og Elin Marie Akse, alle tre bosatt i Brandbu.

Elins datter Hannah (22) er en av utstillerne i den nye utstillingen. Hun er representert med malerier, blant annet store arbeider der hun maler i organiske former.

Organiske former går også igjen i Line Annesdatter Thomassens skulpturer. Line (31) er fra Brandbu, og har sin utdanning fra Strykejernet kunstskole hvor hun nå arbeider.

Den tredje utstilleren, Rebekka Christophersen (22) studerer sammen med Hannah ved Einar Granum kunstfagskole, og hennes uttrykk er blant annet influert av gatekunst.

Utstillingen står til og med 24. februar.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags