Egen musikkvideo fra Gjøvikbanen

I juni sang og spilte Lars Kolberg på samtlige togstasjoner langs Gjøvikbanen – på én dag. Nå har han videoen ferdig.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Hadeland: Den Oslo-bosatte snertingdølen gikk om bord med gitaren på Oslo S 07.28 fredag 3. juni. Etter å ha spilt på samtlige 16 stasjoner og holdeplasser på sin ferd mot Jaren, klinte countryartisten til med tre kvarters konsert for de 15–20 frammøtte der.

– Jeg var sliten, men det gikk ganske fint. Jeg begynte å kjenne det i fingrene etter hvert, mens stemmen holdt forbløffende bra, sa Kolberg til avisen etter togtouren. Ideen til den noe spesielle konserten kom som følge av en av låtene han har gitt ut på plate, «Toget til Jaren». Denne sangen har nå fått egen video.

Strømløst: For én gangs skyld var det sjarmerende med strømløse tilstander på Gjøvikbanen. Her spiller Lars Kolberg på Gran stasjon.

Strømløst: For én gangs skyld var det sjarmerende med strømløse tilstander på Gjøvikbanen. Her spiller Lars Kolberg på Gran stasjon.

Kolberg spilte ti låter på Jaren stasjon og 81 totalt i løpet av dagen.

– Det er ikke ofte jeg spiller så mye på én dag. Men det var skikkelig moro, selv om det varierte veldig med publikum. På et par stasjoner var det ingen som hørte på, og der ble det bare et par låter. Mens på Harestua sto det 30 stykker på perrongen og klappet da jeg gikk av toget. Jeg er veldig glad jeg fikk det til, og at det gikk bra. Og hvem vet, kanskje blir det ny tur neste år? Jeg har i hvert fall lyst, sa Kolberg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags