Anne trasker gjennom Hadeland og byr på konserter søndag

PÅ VEG TIL HADELAND: Anne Grimstad Fjeld har lagt ut på langtur til fots.

PÅ VEG TIL HADELAND: Anne Grimstad Fjeld har lagt ut på langtur til fots. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Anne Grimstad Fjeld har vært kreftsyk to ganger. Nå går hun Oslo-Trondheim for å samle inn penger til Leger uten grenser.

DEL

– Jeg går Oslo-Trondheim, og på forhånd har jeg skaffet meg sponsorer som lover meg en viss sum for hver kilometer jeg tilbakelegger. Jeg går i tidsrommet 31. mai til 5. juli, forteller Anne Grimstad Fjeld om TRASK.

– Jeg skal arrangere ni større konserter langs ruta. Medvirkende er lokale og tilreisende utøvere. Alle er dyktige og noen er landskjente. Lokalmiljøer stiller velvillig opp og hjelper fram arrangementene, opplyser Fjeld, som bor på Tjøme.

Konserter søndag

Nå er hun på veg mot Hadeland, der det blir allsangkonsert på Lidskjalv på dagtid søndag 3. juni og konsert i Mariakirken søndag kveld.

Anne Grimstad Fjeld har lang erfaring som sanger og tekstforfatter og er med i kvartetten Snertne Sneller, som inviterer til allsang på Lidskjalv. Hun har gitt ut to plater og er både Spellemannsnominert og nominert til Edvardprisen (TONO-pris). Hun har hun hatt mer enn tusen konserter i regi av Rikskonsertene.

Klevstrand og Fløgstad

På konserten i Mariakirken har Fjeld fått med seg Lars Klevstrand og Kjartan Fløgstad, mens lokale Tormod Melaas-Holm spiller saksofon. I tillegg stiller gitaristen Haldor Røyne i kirken.

TRASK støtter Leger uten grenser og særlig deres arbeid med mødre og barns helse i land med krig, konflikter og katastrofer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags