Sammen igjen om tradisjonsrik julekonsert i Lunner kirke

SAMMEN IGJEN: Lunner kammerkor og Kordial arrangerer årets julekonsert i Lunner kirke i fellesskap. Dette bildet er fra konserten i 2016.

SAMMEN IGJEN: Lunner kammerkor og Kordial arrangerer årets julekonsert i Lunner kirke i fellesskap. Dette bildet er fra konserten i 2016. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I fjor delte korene seg, og holdt to forskjellige konserter før jul. I år er Lunner kammerkor og Kordial igjen samlet for å glede folk i førjulstiden.

DEL

Lunner kammerkor og Kordial har lange tradisjoner med julekonserter i Lunner kirke før jul. I fjor hadde Kordial sin konsert i Tingelstad kirke, mens kammerkoret holdt konsert i Lunner kirke.

I år har korene bestemt seg for å gå tilbake til tradisjonen med en intensiv konserthelg på sin tradisjonsrike hjemmebane. Korene byr som vanlig på mange egne solister. I tillegg har de med seg det de i en pressemelding omtaler som «en herlig gjeng fra Harestua som sikkert mange har hørt før». Omtalen er om Paradise Mountain Boys, ei gruppe som spiller bluegrassinspirert musikk.

Ingen konsert med korene i Lunner uten eget orkester. Det er i år forsterket med Kjetil Bjerkestrand på tangenter. Han er blant annet kjent for sitt samarbeid med Aha, Herborg Kråkevik, Arve Tellefsen og Sissel Kyrkjebø.

Per Øystein Erstad er kapellmester for konsertene. Harald Andre Torp og Hans Petter Erstad dirigerer hver sine kor, og har det musikalske ansvaret for konsertene. Det blir til sammen fire konserter på konsertdagene 15. og 16. desember.

Tidligere har billettsalg blitt organisert over telefon. I år har korene inngått et samarbeid med billett-tjenesten checkin, og selger billettene sine på nett.

– Vær raske, for salget går unna, sier korene i pressemeldingen.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags