Lunner menighet inviterer til høstmarked

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag 27. oktober inviterer Lunner menighet til et mini høstmarked på kafeen ved kirkekontoret.

DEL

– Det blir et variert program med utlodning av gevinster, salg av kaker og elgkjøttsuppe med gode grønnsaker, forteller diakon Reidunn Fløtre Trbojevic.

Det vil også bli vist fram bilder fra Lunner menighets byggeprosjekt i Tallinn. De er nemlig med å støtter nytt kirkebygg i Tallinn.

– Lunner menighet har fulgt ett prosjekt i bydelen Mustamäe i ca. 10 år. Det startet med at diakon Tiina Klement ble ansatt av Det Norske Misjonsselskap for å se om hun kunne starte noe menighetsarbeid i denne bydelen som var uten kirkebygg og noen som helst menighet. Arbeidet har utviklet seg sakte, men sikkert. Tiina har tatt presteutdannelse og er nå leder for en menighet med over 100 medlemmer. De har sine møter i et bomberom i et kommunalt kontorbygg og drømmer om en egen kirke midt blant blokkene i bydelen, forteller hun.

Dette prosjektet er nå i fullt gang.

– Byggingen er i gang. Dette har de fått til på grunn av mange støttespillere både i Norge og andre land. Kirken skal ha barnehage i kjelleren og hybler til utleie for å klare sine økonomiske forpliktelser. Nå håper jeg folk vil komme på høstmarkedet på fredag og støtte dette flotte og viktige arbeidet, sier Trbojevic.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.