Sju jenter imponerte juryen

Audition: Nanna Sofie Bjerkerud gjorde en flott audition og sjarmerte juryen som består av Espen Aslaksen og Cynthia Kai.

Audition: Nanna Sofie Bjerkerud gjorde en flott audition og sjarmerte juryen som består av Espen Aslaksen og Cynthia Kai.

Artikkelen er over 3 år gammel

Juryen har et tøft valg foran seg når de nå skal plukke ut to av sju jenter som får rollen i Hadeland janitsjars «Spelemann på taket».

DEL

Frøystad: Det var nemlig et meget høyt nivå på de sju tøffe jentene som stilte opp på audition onsdag kveld.

Kunne valgt alle

– Jeg er kjempeimponert. Alle sju leverte en kjempebra audition. Vi kunne nok valgt alle sammen, sier Cynthia Kai i juryen.

Men det er bare to roller som er ledige for jentene når Hadeland janitsjar setter opp sin årlige musikal etter jul. Denne gangen er det «Spelemann på taket», og det er andre året Hadeland janitsjar arrangerer audition.

På utkikk etter mann

– Det var flere her i fjor, men da var det også andre roller vi var ute etter. Vi var og er fortsatt på jakt etter en mann i alderen 18–30 år, en som enten er hallingdanser, akrobat eller turner – eller alle deler. Det virker som menn er litt mer skeptiske til å gå på audition, sier Kai.

Men jentene som dukket opp på audition onsdag var slett ikke skeptiske.

Ragnhild Auråker Solheim var først ut og synes det var en morsom opplevelse.

Audition for første gang

– Dette er min første audition noensinne, men jeg var ikke nervøs. Det var faktisk veldig gøy og juryen var snille, sier Ragnhild Auråker Solheim.

Hun er med i Fabu og på spørsmålet om hvorfor hun vil være med på «Spelemann på taket» er svaret klinkende klart.

– Jeg elsker å stå på scenen. Da føler jeg at jeg er meg selv. Også er jeg veldig glad i danse og synge, sier hun.

Lina Steinset Stendahl (12) var også fornøyd med innsatsen.

– Det var gøy, selv om jeg glemte litt av teksten da de ba meg synge «hurra for deg». Det hadde vært utrolig morsomt å få en rolle i musikalen, sier hun.

Disse ble valgt:

Juryen falt ned på at Mali Jåvold Hagen og Ragnhild Auråker Solheim var de to jentene som passet best til rollene i "Spelemann på taket".

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags