Håper på fullt telt i Røykenvik fredag

OPTIMIST: Mari Knutstadengen tror det blir mye liv på Oscar II fredag kveld.

OPTIMIST: Mari Knutstadengen tror det blir mye liv på Oscar II fredag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Artistene Morgan Sulele og Staysman & Lazz skal sørge for partystemning i Røykenvik fredag kveld. Arrangørene håper og tror på mye folk.

DEL

RØYKENVIK: Morgan Sulele fra Bærum er artisten som innleder festen i partyteltet. Han står bak mange hitlåter de siste årene, låter som fester seg umiddelbart i hjernebarken og blir der. Artisten surfer på en bølge av norske artister innen en sjanger som kanskje kan kalles partypop.

Før har han begått landeplager som «Luremus», «Rist meg» og «Bare min». Den siste tiden har låta «Datt ned fra himmelen» fått mye spilletid.

SULELE: Morgan Sulele kommer til Røykenvik fredag. Her sammen med Innertier. Arkivfoto

SULELE: Morgan Sulele kommer til Røykenvik fredag. Her sammen med Innertier. Arkivfoto

Bra med billetter igjen

Staysman & Lazz tar over når Sulele er ferdig, og den etter hvert erfarne duoen fra Fredrikstad må sies å lage musikk i omtrent samme sjanger som førstnevnte artist.

Med låter som «Se så glad nissen er», «Brun og blid», «20 kilo ekstra» og Grand Prix-bidraget «En godt stekt pizza» har de nærmest blitt allemannseie. Thorbjørnsen har også gjort seg bemerket gjennom deltakelse i Paradise Hotel og Skal vi danse.

STAYSMAN: Stian Thorbjørnsen, også kjent som Staysman, kommer til Røykenvik fredag. Her sammen med Katastrofe (til høyre). Sistnevnte er ikke med fredag, men det er Lazz (Lasse Jensen). Arkivfoto

STAYSMAN: Stian Thorbjørnsen, også kjent som Staysman, kommer til Røykenvik fredag. Her sammen med Katastrofe (til høyre). Sistnevnte er ikke med fredag, men det er Lazz (Lasse Jensen). Arkivfoto Foto:

– Dette tror vi kommer til å bli bra. Vi har lagt ut cirka 400 billetter, og halvparten er solgt. Vi kommer nok til å selge noen til fram mot fredag, men det blir sikkert mulig å kjøpe i døra også, sier daglig leder Mari Knutstadengen ved D/S Oscar II Sommerrestaurant og Bar, som står bak konserten.

Mange arrangementer

Hun forteller at de har hatt en god del arrangementer i løpet av sommeren, både med og uten telt.

– Det har slått veldig godt an. Vi har hatt noe selv, blant annet konsert med Rotlaus forrige helg og et bryggeparty tidligere i sommer. Jazzklubben har også hatt et arrangement her, og Stokkvold Event har stått bak noe. I tillegg var det en vellykket motevisning her tidlig i sommer, forteller en fornøyd Knutstadengen.

Hun synes det er hyggelig å bidra til at det blir liv og røre i Røykenvik.

– Dette er et populært sted i sommermånedene, og da er det bra at det skjer litt ekstra her. Restauranten og butikken har også hatt godt besøk, selv om været har vært litt varierende, sier hun.

Været bør imidlertid ikke stoppe folk fra å ta turen fredag. Konserten foregår nemlig i teltet, og barløsningen er slik at du ikke trenger å gå ut hvis du ikke har lyst.

– Her kommer det til å bli god stemning uansett vær, tror Knutstadengen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags