Klart for ny bygdekveld på Marka

BRANDBU BYGDEKOR

BRANDBU BYGDEKOR

Artikkelen er over 3 år gammel

Brandbu Bygdekor inviterer til ny bygdekveld på Marka førstkommende søndag.

DEL

Storstua på MarkaBRANDBU: Siden høsten 2000 har Brandbu Bygdekor arrangert Bygdekvelder i Storstua på Marka både vår og høst. Arrangør og publikum er meget godt fornøyde med arrangementene, som har vært godt besøkt de aller fleste gangene. Opp mot 120 mennesker har møtt fram.

Søndag 20. november inviterer Brandbu Bygdekor til ny bygdekveld samme sted. Koret, som i dag teller 20 sangere, ønsker og trenger flere sangglade i sine rekker. Derfor er potensielle korsangere spesielt velkommen denne søndagen. Slik at de kan oppleve miljøet i og rundt blandakoret.

- Kanskje er det noen som får lyst til å prøve seg på en hyggelig, utviklende og morsom fritidsbeskjeftigelse, som korsang er, kommenterer Tor Gunnar Haugerøy i koret.

Han ønsker også alle andre hjertelig velkommen til en hyggelig og avslappende kveld i trivelige omgivelser. Det blir selvsagt rikelig med korsang og allsang under ledelse av dirigent Sissel Djupvik, som også vil akkompagnere allsangen på piano.

Gjesteartister denne gangen er koret Småtrall fra Hadeland kulturskole. Et barnekor som Audhild Haugestøl Strømnes dirigerer og har ansvaret for.  I år er det 11 barn med i koret, fra 1. til 4. klasse. Sangglede og en leken tilnærmelse til musikk er viktig for koret.

Midt i programmet blir det ei matøkt med sosialt samvær og gratis bevertning. Og det er aftentrekning med fine gevinster.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags