Gå til sidens hovedinnhold

Fikk hjertebank da de møtte idolet

Artikkelen er over 4 år gammel

- Hjertet mitt begynte plutselig å banke veldig hardt og veldig fort, sa Julie Marie Nymoen-Heggen. Sammen med venninna Maria-Sol Aalrust fikk hun møte idolet Kyle Alessandro.

11-åringen fra Steinkjer var en av artistene som skapte stor stemning da Oktoberfesten i Brandbu ble innledet med ungdomsfest torsdag. Kyle er blant annet kjent fra Idol og Allsang på grensen. Det var ingen tvil om at unggutten satt noen pikehjerter i brann.

– Det var veldig kjekt å komme hit til Brandbu, sa Kyle, som villig stilte opp på selfie med fansen. Men Julie Marie og Maria-Sol var nok de mest heldige, de fikk komme helt inn i armkroken på sitt idol.

– Jeg har vært på mange konserter, både med Marcus og Martinus og Isac Elliot, fortalte Julie Marie.

– Nå liker jeg også Kyle veldig godt, innrømmet hun.

 

Endring i programmet

Det ble en hektisk ettermiddag for arrangøren ESA AS og Rebels Music da kveldens hovedattraksjon, CirCuz meldte forfall midt på dagen torsdag.

– Manageren til den populære duoen hadde rotet med datoer. Dermed var det bare å kaste seg rundt og finne best mulig erstatning, sa Morten Wien hos ESA AS og Rebels Music.

Flere av de frammøtte var skuffet over at CirCuz ikke kom. De fant seg likevel raskt til rette med erstatterne, som skapte god stemning i teltet.

Bildeserie

Bildeserie: Ungdomsarrangement på Oktoberfestivalen

 

Lokal innledning

Det var dansere fra GoodVibe som åpnet torsdagsfesten. Deretter spilte det lokale bandet Bullets of Bloods. Både vokalist Margerthe Haagensen og hennes musikere imponerte stort, og det var ingen tvil om at de koste seg på scenen.

Tryllekunstneren Håkon engasjerte også sitt publikum, før artisten Elly Ekko presenterte et fyrverkeri av et show. Soloartisten har tidligere sunget med både Petter Katastrofe og Staysmann og Lazz. Den populære artisten avsluttet med å danse sammen med en gjeng ungdommer.

– Det er fin musikk og veldig gøy å være her, sa venninnene Safa Mohammadi (16) og Ida Yasmin Johansen Raja (15). De hadde tatt oppstilling nær scenen og fikk dermed god kontakt med artistene.

 

Mads Veslelia avsluttet festen

Den kjente rapperen Mads Veslelia stilte også opp på kort varsel. 26-åringen fra Hønefoss er allerede spådd ei stor framtid og har blant annet gjort seg bemerket i USA.

Hadde håpey på flere besøkende

Morten Wien kunne fortelle at det var solgt 145 billetter. I tillegg var det 30 til stede som ikke hadde løst billett. Dette er mindre enn det arrangøren hadde håpet på.

– Vi hadde håpet på flere solgte billetter, men dette er dessverre trenden over hele landet, sa Wien.

 

Hans oppfatning er at ungdommen generelt stiller store krav til artister. Han hevder også at superduoen Marcus og Martinus har satt en standard som er vanskelig å matche når det gjelder det yngste publikummet.

– Ungdom er generelt blitt mer kravstore. Selv VG-lista og Vinterlyd har gått kraftig tilbake de siste årene, sier mannen som har vært prosjektleder for sistnevnte arrangement i 10 år.

– Det viktigste er at det er et rusfritt ungdomstilbud, så får det heller stå til at inntektene uteblir, sier styrelederen i ESA AS.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.