Tilbyr skyttelbusser under julemarkedet

ORDNET BUSS: Bygdekvinnelagene, her representert ved anne Marie Hvattum og Bitten Nesbakken, sørget for at det blir busstransport mellom de ulike stedene som har julemarked kommende helg.

ORDNET BUSS: Bygdekvinnelagene, her representert ved anne Marie Hvattum og Bitten Nesbakken, sørget for at det blir busstransport mellom de ulike stedene som har julemarked kommende helg. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Du trenger ikke å kvie deg for å kjøre på smale veger på Tingelstadhøgda når du skal på julemarked førstkommende helg. Det har Bygdekvinnelagene i Brandbu og Gran sørget for.

DEL

Lørdag og søndag er det stor førjulshelg på Granavollen og Tingelstadhøgda.

Nå er det også klart at et blir mulig å forflytte seg med buss mellom de ulike stedene der aktivitetene foregår.

– Vi er jublende glade for at Sparebankstiftelsen tente på ideen vår om en grønn og miljøvennlig profil på julemarkedet, sier Bitten Nesbakken og Anne Marie Hvattum i henholdsvis Brandbu og Østre Gran bygdekvinnelag.

De søkte stiftelsen om penger til skyttelbusser.

– Og jammen fikk vi ja, sier to veldig fornøyde damer.

To busser skal gå i trafikk tur/retur fra Grinakervev via museet og Granavollen til Gran stasjon. Bussene starter på formiddagen både fra Grinakervev og Gran stasjon lørdag og vil gå hver halve time. Søndag kan man til og med ta bussen fra Gran til gudstjenesten i Nikolaikirken.

– Dette blir et veldig bra tilbud og et godt alternativ til å kjøre bil på smale veger. Derfor vil vi synes det er supert dersom mange benytter seg av tilbudet, oppfordrer initiativtakerne

Hele programmet for førjulshelgen finner du her.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags