Fineste pepperkake-bygg er kåret

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Vinnerne er i "Den koselige pepperkakebygda på Hadeland" på Granstunet ble kåret torsdag.

Utstillingen er laget av kreative unger og ungdom fra hele Hadeland, fra Brandbu til Harestua og Jevnaker og hele 42 bidrag er kommet inn og mer enn 80 unger har vært med å skape utstillingen.

- Fantasien og kreativiteten til disse ungene er det ingen ting å si på, det er fantastisk  hva de har fått  til, og  samtlige melder om at det har vært et lærerikt samarbeidsprosjekt og morsomt. Det er stor stas for ungene å vise fram hva de har laget til familie og venner, sier senterleder Bjørg Lomsdalen Næss i en pressemelding.

Juleverksted for pepperkakebygda 

Fotballkamp vant

Senteret har blant annet fått inn en artig og flott fotballstadion hvor det pågår lokaloppgjør mellom Brandbu og Gran. Dette byggverket står 2.klasse fra Fredheim skole for, med lærer Hege Kolden i spissen. Hege forteller at ungene har vært veldig ivrige, de googlet, tegnet og målt opp, og virkelig vært kreative. Ved et sånt prosjekt lærer de å samarbeide, bruke både fantasien og kreativitet sin, og alle er med. Det har vært et morsomt prosjekt.

Fotballstadion ble publikums favoritt med hele 268 stemmer, og dermed vanker det pizzafest hos Mamma Mia på ungene, noe de gleder seg veldig til. 

Dansestudio nummer to

Dansestudioet til GoodVibe, som nettopp hadde laget sitt eget dansestudio med alt av utstyr inkl discolys,  fikk 218 stemmer og det vanket gavekort og fruktkurv da de også ble kåret til beste bidrag på barnas premisser.

Lomsdalen Næss forteller at jentene fra GoodVibe var veldig spent forteller de, og dette var kjempegøy.

- Den artige traktoren til Christoffer Andre Bjerke Brustad og den koselige bygda som Spurven Barnehage  hadde lagt var også populære blant publikum, og ble hedret med hhv turboka til Maria Grøntjernet og bakesett. Alle bidragsytere ble selvfølgelig  med pepperkaker, sjokolade og drikke. Det er jo jul, sier Lomsdalen Næss i pressemeldingen.

Utstillingen er blitt veldig populær, og ifølge senterlederen har mer enn 600 har vært med å stemme frem sin favoritt.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags