Pilegrimsvandring fra Skjerva til Ål kirke

VANDRING: Lørdag 15. september blir det pilegrimsvandring fra Skjerva til Ål kirke. Dette bildet er fra Skjerva i sommer på en særdeles varm dag. Nå blir det vandring, ikke bading.

VANDRING: Lørdag 15. september blir det pilegrimsvandring fra Skjerva til Ål kirke. Dette bildet er fra Skjerva i sommer på en særdeles varm dag. Nå blir det vandring, ikke bading. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Pilegrimsfellesskapet RiHaTo inviterer lørdag 15. september til en pilegrimsvandring fra Skjerva til Ål kirke. De som ønsker å delta møter opp ved Ål kirke, og kjører sammen i biler til Skjerva. Ruten som skal følges bryter av vestover inn mot Store helvete, Skjerveknatten, Hammartjernet, nordover gjennom Vesle helvete, for så igjen å gå vestover mot sørsiden av Breitjernet. Derfra skal følget finne veien via Abramsrud, Præstmarken og til Ål kirke.

Turen er på ca. 10 km og begynner med en ganske bratt motbakke. Derfor satser følget på å bruke den tiden som trengs slik at alle kan klare å være med. Det anbefales å ha med niste, drikke og sitteunderlag. Etter en kort samling i Ål kirke, blir det transport tilbake for å hente igjen biler.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.