«Plopp» med rockekonsert for barn i kultursalen

Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

GRAN: Rockebandet Plopp spiller rockekonserter for barn. Søndag spilte de i Hadeland kultursal. Henning Kemp (gitar) og Knut Lothe (trommer) er grunnstammen i «Plopp», mens Rino Johannessen var med på bass bass.

- Vi spiller rundt 100 konserter i året, og det er utrolig moro, forteller Knut Lothe før konserten.

Rundt 100 publikummere fant vegen til kultursalen og i løpet av den snaue timen konserten varte var det fullt trøkk og rockestemning i salen. Trioen spiller og synger med tekster som treffer blink hos sitt publikum. For jentelus, guttelopper, skrubbsår, mat som begynner på P - og trommestikker i nesa - går rett hjem.

Plopp er ikke snauere enn at de også inviterer sitt publikum fram på scena. Både alene og i flokk. Fire barn fikk prøve barnemikrofonen, og det eneste spesielle med den var at den var i barnehøyde. Ellers fungerte den akkurat som mikrofonene til de store rockegutta. Ikke rart Peder Helmen, Mathilde Solstad Eide, Anna Linnea Myrdal Orvang og Julian Dalen Hamar strålte av stolthet etter at de hadde fått rocke barnesanger på scena!

Låta "Sommer, sommer, sommer" avrundet den festlige konserten, og da fikk alle barna lov å komme fram på scena for å rocke. Akkurat slik de store rockestjernene blir hyllet stod ungene foran bandet og hoppet og hylte.

- Vi er fornøyd, og er glad det kom såpass mange, uttalte Henning Kemp i bandet etter konserten.

- Dette var rett og slett helt KONGE!!! Håper dere kan komme på besøk igjen snart, skrev Hadeland Kultursal på sin Facebook-side etter konserten. Vi kunne ikke vært mer enige!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.