Nå kan du foreslå kandidater som fortjener hedersprisen Årets Potet 2018

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt Den Norske Potetfestivalen 2018 går av stabelen 9. – 16. september i år og som vanlig er det Gran Handel og Håndverk som står bak festivalen. Hedersprisen «Årets Potet» deles som tidligere ut under Korslaget og i år er datoen fredag 14. september. I år som i fjor inviterer handelstanden alle til å nominere kandidater til prisen. 

Kriteriene for å motta prisen er som følger: «På folkemunne er det å «være en potet» en hedersbetegnelse på en person som kan mye og kan brukes til det meste. I vår spesialiserte tid kan man ved denne prisen sette søkelyset på det allsidige og mangfoldige. Prisen skal gå til en person som har utmerket seg innenfor minst to helt ulike samfunnsområder, og som slik har eksponert sin allsidighet».

I 2017 gikk prisen til Terje Nilsen fra Gran, en verdig vinner som oppfylte kriteriene på alle måter. Har du et forslag om en aktuell kandidat i år, sender du inn forslaget til Gran Handel og Håndverk enten via post eller mail. Daglig leder Kari Framstad Lokrheim kan også kontaktes hvis spørsmål. Fristen for å sende inn forslag er fredag 10. august.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken