Det har vært en tradisjon å innlede Potetfestivalen med et arrangement spesielt rettet mot barn og unge, men i år er det nok flere i familien som lar seg lokke av de musikalske trekkplastrene.

Vidar Villa kommer med band, og artisten har den siste tiden opparbeidet seg en imponerende fanskare. spesielt blant den yngre garde.

– Han synger bra og har et godt tak på de unge. Dette kommer garantert til å bli bra, mener kulturkonsulent Rune Larsen i Ung Hadeland.

Populært band

Ung Hadeland sorterer under kulturkontoret for Gran og Lunner og er med arrangør på denne kvelden, og Larsen er både glad og overrasket over at de klarte å signere hovedartisten, Klovner i kamp.

Bandet som i dag består av Alis, Fingern og Dansken, eller Aslak Raki Hartberg, Thomas Gullestad og Esben von Ullbæk Bundgaard-Jørgensen Selvig, som de egentlig heter.

– Bandet er utrolig populært blant ungdom, selv om de har holdt på en stund. Men de appellerer også til foreldregenerasjonen. De gjør vanligvis ikke jobber på slike arrangementer, så dette er en unik mulighet for de under 18 år til å oppleve dem live, sier Larsen.

Lokale innslag

Før Vidar Villa og Klovner i kamp skal det også være to-tre lokale innslag fra scenen. Det er foreløpig ikke helt avklart hva det blir, får vi opplyst fra Rune Larsen. Han forteller videre at billettene snart legges ut på Ung Hadeland sine hjemmesider.

– Vi legger opp til at det skal være et show for hele familien, og det blir selvsagt rusfritt, forteller Larsen.