Denne senderen sikrer deler av Hadeland lokalnyheter fra Viken

Ny sender: Dette er en av et par nye dab-sendere som er satt i opp i forbindelse med omleggingen.

Ny sender: Dette er en av et par nye dab-sendere som er satt i opp i forbindelse med omleggingen. Foto:

NRK tar regionreformen på forskudd, og allerede onsdag 27. november flyttes Lunner og Jevnaker bort fra NRK Innlandet og over til Østlandet.

DEL

For en måneds tid siden ble det klart at Lunner og Jevnaker fra nyttår blir en del av det felles regionale TV-tilbudet i Viken. Allerede nå skjer noe lignende på radio, melder NRK.

– Lyttere i Jevnaker og Lunner bør gjøre et kanalsøk eller nullstille radioen i løpet av morgendagen, slik at dab-radioene fanger opp denne endringen, melder NRK i en pressemelding.

Det er satt opp et par nye dab-sendere i forbindelse med omleggingen. Senderne vil heretter distribuere Østlandssendingen, NRK Østfold og NRK Buskerud – ikke NRK Innlandet.

LES OGSÅ:

Det er ikke avgjort ennå hvordan radiosendingene blir fra årsskiftet. Da avgjørelsen om tv-sendingene ble kjent, uttalte regionredaktør for region øst, Jannicke Engan, dette:

– Vi ønsker å lage en regional TV-sending med de beste og viktigste historiene fra vår region. Sendingen skal inneholde både fordypende stoff og oppdatering på de viktigste hendelsene.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken