På lørdag er det konsert og slippfest i Musikk-Kjellern

SLIPPFEST: Lørdag er det duket for konsert og slippfest med Sons of Taiga i Musikk-Kjellern. Her spiller bandet på fjorårets julerock.

SLIPPFEST: Lørdag er det duket for konsert og slippfest med Sons of Taiga i Musikk-Kjellern. Her spiller bandet på fjorårets julerock. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sons of Taiga er klare for slippfest og konsert i Musikk-Kjellern lørdag kveld. Arrangørene flyr også inn en skotsk musiker som oppvarmer, mens musikkprodusent Wièna avslutter det hele med sin aller første konsert.

DEL

Lørdag 16. februar slipper Sons of Taiga sin nye singel, «Cherish Those Who Perished». Singelen handler om de legendene i musikken som ble revet bort altfor tidlig. For å feire dette arrangerer Rebels Music slippfest og full konsert med Sons of Taiga som headliner.

– De lokale musikerne har allerede en stor fanskare på sine konserter. Med egne låter som spenner seg vidt i et 60- og 70 talls begrep, fengende rytmer og veldig dyktig musikalske oppbygning, har de nå et godt repertoar av låter som mange kjenner godt, sier Aase Marit Linstad,presseansvarlig i Rebels Music i en pressemelding. 


Har tro på fullt hus

Hun forteller at det er solgt mange billetter til konserten.

– Vi merker det tar seg opp nå som konserten nærmer seg. Vi har tro på fult hus. Sons of Taiga slapp rett før jul ny singel som ble tatt veldig godt imot på fjorårets julerock i Musikk-Kjeller`n. Med full kjeller og stormende jubel beviste unggutta fra Hadeland at de ikke har gått i vinterdvale, men tvert imot våknet skikkelig til liv, sier Linstad.

Les også:

Gjør sin første konsert

Ikke bare blir det konsert med Sons of Taiga denne kvelden, arrangørene har også flydd inn en skotsk musiker for anledningen.

– A. Maxwell spiller god melodiøs folkerock med ærlige tekster som fenger de fleste. Han synger om kjærlighetssorg og depresjoner, men også de små og store gleder i livet. Tekster som rett og slett setter ord på de hverdagslige følelsene, sier Linstad.

Etter konserten slipper musikkprodusent Wièna, alias Adrian Wien til og gjør sin første konsert på Hadeland.
 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags