Prisnominert band fra Hadeland spiller under Spellemann-utdelingen i kveld

SPILLER UNDER SPELLEMANN: The Good The Bad and The Zugly er både nominerte til pris og spiller.

SPILLER UNDER SPELLEMANN: The Good The Bad and The Zugly er både nominerte til pris og spiller.

Artikkelen er over 1 år gammel

The Good The Bad & The Zugly, med tilhørighet på Hadeland, er ikke bare prisnominert. De spiller også under utdelingen av Spellemann førstkommende lørdag.

DEL

– Norske musikere leverer i verdensklasse, se bare på det året det har vært for landets musikkbransje. Hver dag gleder vi og vårt publikum oss over norsk musikk på radio. Nå er det NRKs tur til å få gi litt heder og ære tilbake, ikke minst på Spellemann-kvelden, men også gjennom hele uka som leder opp til festkvelden, sier Stian Malme, prosjektleder for Spellemann i NRK i en pressemelding.

The Good The Bad & The Zugly er igjen Spellemann-nominerte, for albumet «Misanthropical House». De er nominert i klassen rock, sammen med Oslo Ess, «Frie radikaler», Årabrot, «Who Do You Love» og Turbonegro, «Rock’n’roll Machine». I sistnevnte band er Harestua representert med gitarist Knut «Euroboy» Schreiner.

Eirik Melstrøm, Lars «Zugly» Gulbrandsen, Ivar Nikolaisen, Kim Skaug og Magne Vannebo utgjør grunnstammen i The Good The Bad And The Zugly. Albumet de er nominert for ble sluppet 26. januar 2018.

LES OGSÅ: Misantropisk moro – hadelandsband med herlig trøkk og sutring

– Misanthropical House er en meget emosjonell plate. Den reflekterer den norske folkesjela, et salig sammensurium av norske verdier som stort sett dreier seg om syting og klaging. GBZ vil ha sutringa tilbake i pønkrocken, uttalte bandet da plata ble sluppet.

LES OGSÅ: Lokale pønkere vil ha sutringa tilbake i rocken

Fra før har GBZ gitt ut albumene «Anti-World Music» (2013) og «Hadeland Hardcore» (2015), som også høstet gode kritikker inn- og utenlands.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags