Inviterer til førpremière, afterparty og roadshow under Rally Hadeland

FØRPREMIERE: Oliver og Petter Solberg. Bildet er fra filmen Born2Drive.

FØRPREMIERE: Oliver og Petter Solberg. Bildet er fra filmen Born2Drive. Foto:

Brandbu kino og Rally Hadeland vil gjøre rallyhelga komplett. Derfor arrangerer de afterparty, roadshow og en eksklusiv førpremière på bilfilmen Born2Drive.

DEL

Bilfilmen handler om rally-personlighetene Oliver og Petter Solberg. Samtidig som filmen har nasjonal festpremiere på Colosseum i Oslo får Brandbu kino vise filmen og lage afterparty etter Rally Hadeland.

Gratis for alle frivillige

– Vi leste oppslaget i Hadeland om at Rally Hadeland trenger flere frivillige, og ønsker å bidra med å lage afterparty med gratis inngang for alle som melder seg som frivillige til Rally Hadeland, forteller kinosjef Torstein Nybø.

Han forteller også at det skal rigges og pyntes med rallytema søndag kveld. Etter filmen går turen til E-MS Biff & Steakhouse.

VIRTUAL REALITY: Denen traileren kommer til Rally Hadeland.

VIRTUAL REALITY: Denen traileren kommer til Rally Hadeland. Foto:

Virtual reality bilsimulator på Lygna

– Produsenten av filmen syns dette var så god idé at vi også får låne den 20 meter lange semitraileren med virtual reality bilsimulator lørdag 2. februar, fortsetter Nybø.

Dermed blir det Born2Drive roadshow, gratis aktiviteter, premier og overraskelser i service-området på Lygna skisenter lørdag 2. februar.

– Her kan alle få prøve seg mot tidenes yngste rallysjåfør og nordisk mester i Rally, Oliver Solberg, i det råeste bilspillet.

Nybø forteller at alt er gratis.

– VGTV kommer og hvem vet, kanskje kommer Oliver og Petter?

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags