Fra Carnegie Hall til Steinhuset – Kraggerud åpner vårprogrammet

GJENSYN: Henning Kraggerud, fiolin, og Christian Ihle Hadland, piano kommer til Steinhuset 11. februar.

GJENSYN: Henning Kraggerud, fiolin, og Christian Ihle Hadland, piano kommer til Steinhuset 11. februar.

Artikkelen er over 1 år gammel

Henning Kraggerud har gjestet store konsertscener som Carnegie Hall og Royal Albert Hall. Nå kommer han til Steinhuset for tredje gang.

DEL

Mandag 11. februar blir det gjensyn med fiolinist Henning Kraggerud og pianist Christian Ihle Hadland i Steinhuset på Granavollen.

Kraggerud har spilt på de største konsertscener verden over, blant annet som solist med orkester som London Philharmonic Orchestra. Christian Ihle Hadland er også etablert i det europeiske tetsjiktet som solist og kammermusiker.

Urix og filmmusikk

Kraggerud og Hadland åpner vårprogrammet til Steinhusets venner. Programmet byr videre på utenrikspolitikk med foredrag av Benedicte Bull. Hun er mye benyttet som kommentator i Dagsrevyen og Urix, og er stadig på skjermen som kommentator om situasjonen i Latin-Amerika. På Steinhuset 27. mars vil publikum få førstehånds informasjon fra Venezuela og Colombia.

9. april blir det musikalske toner, der Lars Klevstrand på gitar og sang presenterer populær filmmusikk sammen med Ivar Anton Waagaard (piano), Tone Braaten (vokal) og Sigmund Groven (munnspill).

Oppdatert Brexit-foredrag

Høyst aktuell utenrikspolitikk er igjen på programmet 2. mai. NRK-journalist Espen Aas tar for seg situasjonen i Storbritannia i forbindelse med Brexit.

– Vi har blitt lovet et oppdatert foredrag. Det kan jo skje mye innen datoen i mai, sier leder i Steinhusets venner, Amund Bø.

 Han kan for øvrig fortelle at medlemsmassen i Steinhusets venner nå har økt til nesten 350 medlemmer, og at arrangementene på Steinhuset er godt besøkt, selv om det er blitt flere arrangører som byr på beslektede opplegg.

På Steinhus-arrangementene gjelder prinsippet førstemann til mølla; medlemmer kan bestille billetter på forhånd, mens ikke-medlemmer kan kjøpe i døra så langt det er plass, opplyser Bø.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags