Stemningsfullt i Moen

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Julestemningen smøg seg inn under huden på dem som hadde tatt turen til Moen kirke da Jaren Sanglag arrangerte sin tradisjonelle førjulskonsert.

DEL

En fullsatt Moen kirke kunne søndag kveld høre Jaren Sanglag varte opp med stemningsfull og nydelig korsang. Kjente og kjære sanger som "En stjerne skinner i natt" og "Det hev ei rose sprunge" fikk skuldrene til å senke seg betraktelig og julestemningen til å spre seg i magen.

Akkompagnert av Sissel Djupvik på piano dirigerte Aksel Dyrud koret gjennom to avdelinger. Anne Marte Slåttsveen leste vers og tente det første adventslyset, og Geir Braadlie leste juleevangeliet.

– Det er så godt å la julestri være julestri og ta seg tid til å reise hit og få litt julestemning, fortalte Haldis Taaje, og la til at hun har vært på korets førjulskonserter i flere år.

Publikum fikk også være med og synge, store og små børstet støvet av julesanger som "Glade Jul" og "Nå tennes tusen julelys". Konserten var gratis, men Jaren Sanglag oppfordret publikum til å gi penger til inntekt for nytt orgel i kirka.

tipshadeland.net

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags