GRINDVOLL: I helga var LURT-gjengen samlet til øvelse og gjennomkjøring av revyen.
- Her finnes ikke en rød tråd. Revyen er sammensatt av hummer og kanari. Målet er å få folk til å le, sier Roar Kalvsjøhagen med et smil. Aller helst håper han publikum ler så mye at de nesten ikke klarer å reise seg etterpå.

FÅR GJENNOMGÅ
Oddsen for at nettopp dette skjer er stor, noe som tydelig kom til syne på Skogglimt lørdag. LURT er på veg mot nok en publikumssuksess.
- Dette er ikke en lokalrevy bare for hadelendinger. Her kan alle kjenne seg igjen. Men selvfølgelig tar vi for oss lokale personer som har stukket hodet fram, sier Kalvsjøhagen.
Politikerne får gjennomgå. Også andre lokale samfunnstopper og yrkesgrupper må tåle sleivspark. Det kan nevnes drosjesjåfører, sportsidioter i ekteskap, lokalradioen og en egen søt vise om de tre ordførerene på Hadeland.
- Men vi er snille, lover Kalvsjøhagen.

TI FORESTILLINGER
Han har skrevet revytekstene til «Non Stop» sammen med Viggo Bråthen og Gerd Sagen Hansen. De har med seg Mari Lunder, Stein Hallgeir Bang, Mette Bråthen og Jan Reidem på scenen.
- Nå gjenstår bare detaljer før alt er klart for premieren 9. februar. Vi skal ha ti forestillinger i løpet av tre helger, og venter nærmere 3000 publikummere, sier en spent Kalvsjøhagen. Han legger til at det er over 15 personer som hjelper til utenfor scenen. Dessuten har revyen et eget orkester.
- Har dere nerver?
- Å ja. Enkelte har mareritt. De går gjennom en hel forestilling om natta, der folk reiser hjem uten å ha ledd, sier Roar Kalvsjøhagen humoristisk, i visshet om at det garantert ikke vil skje.