De sangglade lærerne fra Gran ungdomsskole framførte både Abbas Waterloo i tidsriktige kostymer, og hadde også en avdeling i Kiss-kostymer der de framførte Crazy Night, en låt som ifølge juryen var hentet nettopp fra den epoken da Kiss ikke brukte sminke.

Skaper samhold

Rektor Hege Blaker var veldig fornøyd med seieren.

– Vi har øvd siden skolestart, flere ganger i uken, forteller hun. Det har vært krevende, men alle har bidratt slik at de har fått øvd inn sangen, dansen og har fått laget kostymene i tide.

Lærerne fikk konkurranse fra avisen Hadeland som stilte med eget team og framførte blant annet en kjent låt av Dolly Parton, «Nine to Five».

Totalt var det fire deltakere i det store korslaget. Utenom disse to, deltok også et team fra Bronsebukkene og Vestre Gran blandede kor.

Bronsebukkene gjorde sin entre i samsvar med forestillingen av samme navn og hadde med seg både et grisehode på en stang og et grisekadaver. De gjenskapte med musikk og skuespill noe av stemningen fra selve skuespillet og framførte også to av låtene derfra, blant annet vårofferdansen.

– Her var det masse innlevelse og skuespill, kommenterte juryen etter deres opptreden.

Det fjerde koret var Vestre Gran blandede kor som blant annet framførte Plumbos Møkkamann.

– Dette var årets hit på siste spillemann, kommenterte konferansier Hanne Krogh og var veldig begeistret for prestasjonen.

Det var helt fullt i teltet på torget under korslaget og stemningen var god.

Mange trykket seg sammen nærmere scenen når den innledende allsangen med Hanne Krogh var over og korene entret scenen i tur og orden.