Gå til sidens hovedinnhold

Thorleif Bratval spiller under Ungdoms-OL

Artikkelen er over 5 år gammel

Ungdoms-OL rigges for en rikholdig kulturfest. En av dem som skal stå på scena er 17 år gamle Thorleif Bratval fra Jevnaker.

JEVNAKER: Sjoggfest. Et ord vi nok vil høre mer av denne vinteren. Det er nemlig navnet på kulturprogrammet til Ungdoms-OL på Lillehammer 12. – 21. februar.

– Med over 150 arrangementer blir Sjoggfest en av de største gratisfestivalene for ungdom Norge har sett, skriver kommunikasjonsrådgiver Nina Rundsveen for Ungdoms-OL i en pressemelding.

LES OGSÅ: OIympisk kultursjef fra Harestua

Gitarspill fra Jevnaker

Hadeland har tidligere omtalt at elever ved musikklinja på Hadeland videregående skole skal synge under åpningsseremonien. Nå er det klart at enda en hadelending skal stå på scena i løpet av lekene, nemlig Thorleif Bratval (17) fra Jevnaker. Han er en av fire innslag fra fjorårets UKM i Oppland som er invitert til å vise fram sitt talent. For Bratval dreier det seg om rytmisk gitarspill.

– Det er stor stas. Jeg ble spurt en gang før jul og det er et spennende tilbud å få, sier Bratval til Hadeland.

17-åringen har spilt gitar i åtte år og gikk i fjor hele vegen fra UKM lokalmønstring, via fylkesmønstring til den nasjonale festivalen. I fjor høst ble han videre håndplukket av NRK og UKM til å opptre under finalen av Melodi Grand Prix Junior.

Bildeserie

BILDESERIE: Fylkesmønstring 2015, del 1

 

Kommentarer til denne saken