Gå til sidens hovedinnhold

Emilie, Kaja og Jenny er fans: – Vazelina er barndommen vår

Artikkelen er over 2 år gammel

Allerede tidlig i august var Oktoberfest med Vazelina utsolgt. Emilie, Kaja og Jenny var tidlig ute med å sikre seg plass rett foran scena.

At Vazelina Bilopphøggers fortsatt er et populært band er det liten tvil om. I festivalteltet i Brandbu lørdag fikk vi se at de fenger et bredt publikum og folk i alle aldre synger med på tekstene.

Foran scena rett før konserten skulle begynne, fant vi ungjentene Emilie Skjelbred, Kaja Thorvaldsen og Jenny Lien. De har vokst opp med Vazelina-universet.

– De er barndommen vår. Jeg hørte på sangene sammen med bestefar, fortalte Jenny.

Favorittlåter

– Jeg håper vi får høre Traktor med henger og Surfbrett, sier Kaja.

– Ja, og To par gebiss, smetter Emilie inn.

De kan sin Vazelina, og har et nostalgisk forhold til Julekalenderen med bandet.

– Den har vi sett mange ganger, Den er utrolig fin, er jentene enige om.

Det var liten tvil om at Oktoberfest med Vazelina skulle bli en suksess. 1200 feststemte gjester i kostymer var tidlig på plass og vi merket en stor forventning til det som skulle komme.

Bildeserie

SE BILDENE: Vazelina i storform løftet telttaket

 

Allsangen ljomet

Vazelina skuffet heller ikke på noen måte. Snarere tvert imot. De rutinerte karene dro i veg og viste en spilleglede du sjelden ser. Og allsangen ljomet i teltet i nesten to timer.

– Dette er over all forventning. Det er helt rått, kommenterte Ole Vidar Lien fra arrangøren Brandbu & Omegn Handel og Næring.

Tidligere på kvelden hadde både Moen Musikkforening og ikke minst Jodle-Trine sørget for skikkelig oktoberfestmusikk og bidro til å sette stemningen. Det var likevel ingen tvil om at det var Vazelina alle ventet på.

Nå er det et helt år til neste gang, og det skal bli spennende å se hva Lien og gjengen kommer opp med da. Det skal nemlig litt til for å toppe årets begivenhet.

 

Kommentarer til denne saken