Emilie, Kaja og Jenny er fans: – Vazelina er barndommen vår

FANS: Emilie Skjelbred (fra venstre), Kaja Thorvaldsen og Jenny Lien har vokst opp med Vazelina og var raskt på plass foran scena.

FANS: Emilie Skjelbred (fra venstre), Kaja Thorvaldsen og Jenny Lien har vokst opp med Vazelina og var raskt på plass foran scena. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Allerede tidlig i august var Oktoberfest med Vazelina utsolgt. Emilie, Kaja og Jenny var tidlig ute med å sikre seg plass rett foran scena.

DEL

At Vazelina Bilopphøggers fortsatt er et populært band er det liten tvil om. I festivalteltet i Brandbu lørdag fikk vi se at de fenger et bredt publikum og folk i alle aldre synger med på tekstene.

Foran scena rett før konserten skulle begynne, fant vi ungjentene Emilie Skjelbred, Kaja Thorvaldsen og Jenny Lien. De har vokst opp med Vazelina-universet.

– De er barndommen vår. Jeg hørte på sangene sammen med bestefar, fortalte Jenny.

Favorittlåter

– Jeg håper vi får høre Traktor med henger og Surfbrett, sier Kaja.

– Ja, og To par gebiss, smetter Emilie inn.

De kan sin Vazelina, og har et nostalgisk forhold til Julekalenderen med bandet.

– Den har vi sett mange ganger, Den er utrolig fin, er jentene enige om.

Det var liten tvil om at Oktoberfest med Vazelina skulle bli en suksess. 1200 feststemte gjester i kostymer var tidlig på plass og vi merket en stor forventning til det som skulle komme.

 

Allsangen ljomet

Vazelina skuffet heller ikke på noen måte. Snarere tvert imot. De rutinerte karene dro i veg og viste en spilleglede du sjelden ser. Og allsangen ljomet i teltet i nesten to timer.

– Dette er over all forventning. Det er helt rått, kommenterte Ole Vidar Lien fra arrangøren Brandbu & Omegn Handel og Næring.

Tidligere på kvelden hadde både Moen Musikkforening og ikke minst Jodle-Trine sørget for skikkelig oktoberfestmusikk og bidro til å sette stemningen. Det var likevel ingen tvil om at det var Vazelina alle ventet på.

Nå er det et helt år til neste gang, og det skal bli spennende å se hva Lien og gjengen kommer opp med da. Det skal nemlig litt til for å toppe årets begivenhet.

FILMET: Det var mange som fikk festet deler av konserten med Vazelina på film.

FILMET: Det var mange som fikk festet deler av konserten med Vazelina på film. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken