Kurs i kalligrafi

KURS: Vi lærer kalligrafi på papir.

KURS: Vi lærer kalligrafi på papir. Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland Velkommen til kurs i kalligrafi. Det er første gang vi arrangerer kurs i dette emnet. Vi lærer kalligrafi på papir.

Kalligrafi er skriftkunst, eller kunsten å skrive bokstaver på en kunstferdig måte.

På kalligrafikurset får du en innføring i en frihånds skriftkunst med øvelser som skjerper observasjonsevnen og utforming av bokstaver og til slutt å kunne skrive ord og en tekst. Kurset går over to tirsdagskvelder med to undervisningstimer per gang. Kalligrafi er også nyttig og aktuelt for den som har gått på skinnsømkurs og driver med skinnsøm og -trykk.

Kurslærer Mohammed Ghasemi har studert kunst og design og kalligrafi i seks år. Mohammed har jobbet som kalligrafidesigner i over 37 år og som lærer i kunst og håndverk i mer enn 26 år. Han bor på Grua og er til daglig lærer i en av våre nabokommuner. Det er stor stas når en av bygdas kanskje ukjente helter er kurslærere. Mohammed har hatt flere utstillinger rundt i landet og tar imot oppdrag til å skrive kursbevis, innbydelser og diplomer. Til første kursdag skal du ha med deg et hvitt ark i A3-størrelse, to blyanter, linjal og viskelær.

Kalligrafipenner kjøper du på kurset. Se for øvrig Lunner Husflidslag for mer info og påmelding.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken