Gå til sidens hovedinnhold

La oss tenke nytt!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I det momentet undertegnede skriver dette innlegget kan det leses at smitten aldri har vært så høy som den er nå. I kommunen vår kommer det stadig nye tilfeller, og de folkevalgte kommunepolitikerne klarer ikke enes i rekkefølgen ting blir løst på i denne Covid-tiden.

Det aller viktigste vi gjør i den tiden vi er inne i nå, er å passe på hverandre. Det føles som en veldig merkelig ting å la det gå politikk i, selv om man kan skjønne at de demokratiske prosessene fortsatt må gå som normalt. Vi tar ikke noe standpunkt i debatten om hvorvidt det var riktig av ordfører Eek Thorsen å ikke informere formannskapet, men noterer det til senere.

Vi tror dog at den riktige veien videre for Gran kommune er å sette folket først. Ikke la det gå sport i å finne ut hvem som har «rett», men heller slå hodene sammen, slik at vi finner en løsning ut av dette. La oss være en foregangskommune når det gjelder smittevern og håndteringen av pandemien, i stedet for å stadig dukke opp i medier som en av kommunene som har mistet kontroll på smitten.

Har vi alle svarene?

Absolutt ikke.

Vi mener dog at det kan være på tide å tenke litt nytt. Slik det er nå kan det virke som om verken den ene eller den andre siden blir fornøyde. Vi kan være uenige om politisk ideologi, men la oss samles om akkurat denne saken, i stedet for å bryte hverandre ned.

Kommentarer til denne saken