JIF vil ha revansje

MER JUBEL:  Lennart Steffensen jubler etter at Eirik Lismoen Andersen har scoret mot Skårer i siste hjemmekamp. Foto: Rune Pedersen

MER JUBEL: Lennart Steffensen jubler etter at Eirik Lismoen Andersen har scoret mot Skårer i siste hjemmekamp. Foto: Rune Pedersen

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

JEVNAKER: Onsdag kveld får Jevnaker besøk av Hallingdal til seriekamp i 3. divisjon avdeling tre.

Det er laget som har slått Jevnaker ut av cupen to ganger de siste åra. Hallingdal ligger à poeng med Jevnaker på tabellen, men har sluppet inn hele 16 mål på seks kamper. Begge lagene står bokført med sju poeng.

Krever jobbing

Jevnaker har vunnet begge sine to siste kamper.

 – To tap mot Hallingdal er nok. Nå er det serie og vi skal ha revansje, sier JIF-trener Lars Lafton. Han er godt fornøyd med to, og til dels tre, av de siste kampene.

– Nå begynner vi å likne på oss selv. Spillerne har tatt tak og knekt noen koder, men ingen må tro at slikt kommer gratis. Det er en prosess som krever hard jobbing på hver eneste trening. Sakte, men sikkert kommer troen og spillegleden tilbake. Seirer kommer stort sett fordi man fortjener det, sier Lafton.

Fortsatt ute

Jevnaker sliter fortsatt med skader på sentrale spillere.

Mot Nordstrand den 16. mai var trener Lars Lafton oppført som reserve. – Mange av de unge erstatterne har tatt ansvar og klart seg fint, men vi savner fortsatt Leo Olsen (på vei tilbake etter skade) og Amund Sørumshagen (har vært syk).

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags