Blir Visma katalysatoren?

Vassenden Park: Bygger nytt bygg for Visma i Gran. Fra venstre Edvall Martin Stenberg og Paul Gamme fra Vassenden Park og Roy Torheim fra Visma Software.

Vassenden Park: Bygger nytt bygg for Visma i Gran. Fra venstre Edvall Martin Stenberg og Paul Gamme fra Vassenden Park og Roy Torheim fra Visma Software.

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LEDERDet har vært knyttet spenning til hva som ville komme av aktivitet på den tidligere videregående skolen i Gran sentrum. Noen er allerede etablert, som for eksempel Malia. Denne uka kom nyheten om at Visma har bestemt seg for å flytte fra Mohagen til Gran sentrum.

At Visma flytter betyr at noen kvadratmeter blir stående tomme i Mohagen. Vi håper dette er arealer som lar seg fylle med annen aktivitet.

Når Visma først bestemmer seg for å flytte på seg er det positivt at de blir på Hadeland - og at de bidrar til nybygg og større aktivitet i nordre del av Gran sentrum.

Eiendommen ble kjøpt av lokale investorer for få år tilbake. Den har fin beliggenhet, og mange muligheter. Skissen for hvordan de nye kontorlokalene blir seende ut ser lovende ut. Det signaliserer at det skal satses på kvalitetsbygg i nord. Det er bra.

I sin tid pekte vi på at Møller bil ble katalysatoren for den utviklingen som har skjedd i næringsområdet i Mohagen. Vi håper som nevnt at Vismas utflytting lar seg erstatte. Bygget står der, og utgjør en verdi i seg selv. Kan Vismas etablering bli den samme katalysatoren i nordre del av sentrum? Vi tror det vil ha stor betydning i hvert fall.

Det som uansett er positivt er signalet Visma sender ved å inngå en langsiktig leiekontrakt. En varighet på ti år, med mulighet for forlengelse, gjør det mulig for eiendomsbesitterne å investere.

Vi håper det vil generere enda større aktivitet og flere arbeidsplasser. De får kort veg til tog og busstilbud, og vi tror prosjektet vil berike regionsenteret.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags