Et frø har blitt til spire

LAGBILDE: Tolv nye håndballspillere stiller opp på sitt første lagbilde.

LAGBILDE: Tolv nye håndballspillere stiller opp på sitt første lagbilde.

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Meninger 

Denne uka kunne vi lese om ei lita håndballgruppe på Harestua som har kommet til i løpet av sommeren. Utøverne er ikke så store. Laget består i hovedsak av femåringer. Gjengen med jenter og gutter strutter av energi, og leker like gjerne i ribbeveggen som med håndballen. Men de har ambisjoner om å få til håndballspill, og kanskje delta i Isbjørnserien til høsten.

I spissen for tilbudet står trener Marit Olsen Haakenstad. Hun er et kjent navn i håndballmiljøet på Hadeland, både som spiller og trener. Nå har hun og andre ildsjeler på Harestua funnet sammen og realisert ønsket om å få til et håndballtilbud. Mødrene har lang fartstid i den like fartsfylte idretten.

Det er mange år siden håndball har vært et tilbud for barn og unge på Harestua. Derfor er det moro å se at noen nå prøver å dra i gang et tilbud. De starter i det små, så vil framtida vise om det resulterer i aldersbestemte lag og lag i flere serier.

I dag trener ungene i gymsalen på Harestua skole. Gjengen gleder seg til den nye flerbrukshallen står ferdig, og her kommer vi til et viktig poeng. Flerbrukshallen som så mange har kjempet for å få på plass, viser allerede før den er klar, nye initiativ.

Dette arbeidet la grunnlaget. Hvis vi kan si at kommunestyret i Lunner sådde frøet da de bevilget penger til bygging av flerbrukshallen, så kan vi videre si at det vi nå ser er at frøet spirer. Tenk hva som kan skje når flerbrukshallen virkelig slår rot!

Vi håper denne saken, og det lille håndball-laget, inspirerer politikere til å se at de investeringene som gjøres gir resultater. Slike tiltak bidrar til at det blir enda bedre å vokse opp på Hadeland.

Vi håper denne saken, og dette lille håndballaget, inspirerer politikere til å se at de investeringene som gjøres gir resultater.

Artikkeltags