Gå til sidens hovedinnhold

Gratulerer til en utrolig mann!

Artikkelen er over 4 år gammel

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Begeistringen, patriotismen, stoltheten og gleden over Adam Douglas sine prestasjoner i Stjernekamp de siste ukene har vært enorm. Lokale krefter har laget fangrupper, organisert deltagelse i studio - og sist invitert folk til å følge finalen på storskjerm i kultursalen. Hver eneste lørdag har det vært en stor gjeng på plass på Fornebu og heiet med viftende plakater og manet oss andre som har fulgt sirkuset fra TV-ruta til å stemme.

Mange har ment mye om hvordan konkurransen er organisert. Utvalget seere som stemmer er de som sitter foran TV'en en lørdagskveld, og med det kan det være at stemmene ikke er representative nok. Andre har ment at fagdommere burde ha avgjort en slik konkurranse. Det kan en sikkert mene masse om, men konkurransen er nå en gang lagt opp slik den er. En fin konkurranse der musikalitet og allsidighet premieres. Med resultatet vi har fått, der Adam Douglas gikk helt til topps, mener vi folket var riktig så kloke denne gangen.

Det var stor stemning i foajeen i Hadeland kultursal under sendinga lørdag kveld. Det formelig kokte da resultatet ble kjent, og billettene gikk unna som varmt hvetebrød da kultursalsjefen kunngjorde at han lørdag fikk på plass konsert med Adam Douglas.

Adam Douglas får travle uker og måneder. De som kan faget mener han må gjøre alt hva han kan nå den nærmeste tida for å få maksimalt ut av seieren. Vi ønsker ham alt hell, og tror den joviale og esten beskjedne karen som er bosatt på Harestua vil vinne enda flere hjerter i ukene som kommer. VG skriver at ingen andre har fremstått mer ærlige, fattet og som skikkelig hel ved i dette programmet enn Adam. Vi kunne ikke vært mer enige.

Bildeserie

Finalebilder fra Stjernekamp

Bildeserie

Stjernekampfesten på hjemmebane

Les også

Ordføreren gratulerer Adam Douglas: – Dette må vi alle være stolte og glade for

 

Kommentarer til denne saken