Resultatløst søk etter savnet 42-åring

FLERE: Lørdag morgen startet 28 personer opp letingen etter Kjetil Reinli, og Øystre Slidre Røde Kors opplyser at flere vil slutte seg til letingen.

FLERE: Lørdag morgen startet 28 personer opp letingen etter Kjetil Reinli, og Øystre Slidre Røde Kors opplyser at flere vil slutte seg til letingen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet og Røde Kors har søkt i uthus, boder og i snøen i området der savnede Kjetil Reinli bor uten å finne ham.

DEL

(Oppland Arbeiderblad) - Vi har søkt i det området som det er naturlig å søke gjennom uten å finne ham. Vi kommer ikke til å fortsette søndag, men tar et møte mandag for å avklare hva vi gjør videre og om vi skal lete i et større område på Beitostølen. Etterforskningen fortsetter for å avdekke bevegelsene hans den siste tiden, sier driftsenhetsleder Mathias Engebakken for politiet i Valdres til OA i 16-tida lørdag.

Politiet satte lørdag morgen i gang med lete i åpne boder og uthus på Beitostølen etter savnede Kjetil Reinli som ikke er sett siden lille julaften. Søket ble foretatt i området ved Reinlis bolig om lag en kilometer sør for Beitostølen.

Manngard

Letemannskapet finsøkte med søkestaver i nærområdet både på oversiden og nedsiden av fylkesvegen. Tross mye etterforskningsarbeid, er det ikke funnet noen spor etter savnede siden lille julaften. Han har nå vært savnet i femten dager.

MANNGARD: Mannskap fra Øystre Slidre Røde Kors går her manngard sør for Beitostølen sentrum.

MANNGARD: Mannskap fra Øystre Slidre Røde Kors går her manngard sør for Beitostølen sentrum. Foto:

Et politihelikopter bisto i søket, og de søkte i et større område enn det letemannskapet på bakken gjorde. Engebakken opplyser at de har kamerautstyr som gjør at de kan se detaljer i terrenget som kan gi informasjon om hvor bakkemannskapene bør lete.

Det utføres også søk i snøen.

– Det har ikke kommet mye snø siden lille julaften, men det blåser en del på Beitostølen som gjør at snøen fonner seg. Det kan være nok til å dekke et menneske, opplyser Engebakken.

Fredag ba politiet hytteiere på Beitostølen om å gå gjennom boder og uthus for å se etter savnede.

Savnet

I samråd med familien gikk Innlandet politidistrikt ut med en etterlysning av Kjetil Reinli, født 1974 og bosatt på Beitostølen torsdag.

SAVNET: Kjetil Reinli fra Beitostølen har vært borte siden 23. desember.

SAVNET: Kjetil Reinli fra Beitostølen har vært borte siden 23. desember. Foto:

Savnede ble sist sett i 14-tida 23. desember i Beitostølen-området, og det er familien som har meldt ham savnet.

– Vi etterforsker bredt og jobber fortløpende med spor. Vi har i dag søkt med hundepatrulje med utgangspunkt i mannens bolig, sa Engebakken torsdag.

– Hvorfor har dere ventet så lenge med å etterlyse mannen?

– Vi kjenner ham godt. Han har tidligere vært borte i flere dager, sier Engebakken.

Politiet ønsker tips/opplysninger fra alle som har sett den savnede eller hørt noe om hans bevegelser siden lille julaften.

Politiet i Valdres kan kontaktes på telefon 61 35 60 00 eller Innlandet politidistrikt på telefon 02800.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.