Disse gutta fra Harestua har all grunn til å være stolte av innsatsen de leverte i NM for yngre som nylig ble avviklet i Bodø.

Kvintetten Markus Brunsæl, Simen Knudsen, Mikkel Gudmundsen, Snorre Amundsen Aarsund og Martin Håpnes Boström ble nummer fem av 32 lag i klassen gutter lag.

De vant 3–0 over henholdsvis Moflata og Fornebu i de to første kampene. I kvartfinalen ble norgesmestrene fra Fokus BTK for sterke.

I den innlagte 13-årsklassen i single spilte tre harestuinger seg fram til kvartfinalen.

Lisa Marie Lange var nærmest å gå til semifinale og pallplassering etter en veldig sterk kamp mot en god spiller fra B72.

I en tett match hadde hun to matchballer i fjerde sett, men klarte ikke å sette disse. Dermed endte hun på 5 plass. Samme plassering fikk også Emma Gustavsen Rolfsnes og Julie Grina Ruud.

I klasse gutter 15 år single hadde Mikkel Gudmundsen håp om å slå sterkere fra seg. Godt spill i grunnspillet ga håp, men han måtte strekke våpen mot Jakob Kvanvik fra Fokus i runden før kvartfinalen. 9. plass av 130 startende er likevel en god prestasjon.

Julie Grina Ruud ble tildelt «Fair Play-prisen» i konkurranse med 240 deltakere.

Juryens begrunnelse for tildeling er som følger:

”Under årets NM i Bodø så har vi opplevd en fin stemning og god atmosfære. Hele arrangementet har på mange måter vært preget av Fair Play. Vinneren er en utmerket representant for Fair Play-kulturen, som Swaythling Club Norge etterstreber å oppnå i norsk bordtennis. Uavhengig av seier eller tap, har årets vinner i samtlige kamper i årets NM vist god sportsånd og oppført seg eksemplarisk i forhold til motstandere, dommere, trenere og publikum» heter det i juryens begrunnelse.