OSLO: Lisa Lange fra Harestua IL ble nummer fem i klasse 13 år og beste lokale utøver i norgescupfinalen i bordtennis.

Hun slo lagvenninnene Julie Grina Ruud og Emma Gustavsen Rolfsnes 3–0 i de innbyrdes kampene mellom de tre klubbvenninnene, som ble henholdsvis nummer seks og sju. Emma Gustavsen Rolfsnes vant det andre Harestua-oppgjøret mot Julie Grina Ruud med 3–1.

Fem utøvere

Lisa Lange vant også kampen sin mot Katarina Evensen Wetzel fra B-72, som til slutt endte på andreplass. Lange hadde fire seirer og tre tap på sine sju kamper.

Norgescupfinalen hadde samlet de åtte beste utøverne i hver årsklasse. Harestua IL hadde med hele fem utøvere, og Mina Moger ble nummer sju i juniorklassen, mens Mikkel Gudmundsen kom på åttendeplass i klasse 15 år.

Fornøyd

Lisa Lange var fornøyd med innsatsen i Oslo.

– Jeg hadde et par kamper hvor jeg spilte opp mot mitt aller beste. Jeg er særlig godt fornøyd med å slå Katarina Evensen Wetzel, som er rangert blant topp tre i Norge. Da fungerte servene, returspillet og loopene perfekt. Jeg synes også kampen mot Emma Gustavsen Rolfsnes var bra. Jeg har spilt ett år mer enn Emma, men hun har blitt flink på kort tid, og nå for tiden er vi jevngode. Som regel vinner vi annenhver kamp mot hverandre, sier Lisa Lange.

Spiller mye

Harestua-jenta forteller at hun spiller bordtennis nesten hver dag.

– Jeg deltar på tre til fire treninger hver uke. I tillegg er det stevner i helgene. Men jeg trener også sammen med pappa Lasse, som er en god spiller. Han gir meg mange nyttige tips om hvordan jeg skal forbedre meg. Vi har mange gode trenere i klubben, som Stig Amundsen, Tom Gustavsen, Linus Brannström og pappa. Målet mitt er å bli så god som mulig, og jeg skal være med i mange år framover, sier Lisa Lange.